Senior netværkskonsulent

Vi søger en erfaren, imødekommende og ambitiøs netværksspecialist, der ikke er bange for at sætte retningen og gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 75.000 virksomheder, der bruger Lessors løsninger til at få en nemmere hverdag.

Arbejdsopgaver

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR-området kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der travlt i Lessor. Vi arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre vores løsninger og have de rette ressourcer. Med høj vækst og endnu større ambitioner, skal vi sikre en stabil, skalérbar og sikker infrastruktur til vores kunder. Her kommer du som netværksspecialist til at spille en vigtig rolle i tæt samarbejde med resten af dine 14 kollegaer i Infrastruktur og Operation.

Du får ansvaret for:

• Lessors infrastruktur på netværk end2end inklusiv DC-netværk

• Udarbejdelse af standard løsninger  

• Udvælgelse af fremtidige løsninger/leverandør

• Uddannelse af kollegaer (hjælp til selvhjælp)

 

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Det er vigtigt for os at få den rigtige nye medarbejder, som har de faglige kvalifikationer i orden og som passer ind i afdelingen og i Lessor.

Vi søger dig som:  

• Har flere års erfaring med LAN/WAN og Firewall.

  • BGP er ikke ukendt for dig
  • Firewall løsningen er Fortigate; ikke et krav du kender Fortigate, men en fordel
  • Wireless  
  • Standard setup/konfiguration af switche/router
  • Management løsninger
  • Syslog/SNMP/Element management
  • Splunk; ikke implementeret/designet færdig

• Er vant til at tænke i procesudvikling og optimering

• Design og Dokumentation er en del af hverdagen

• Har erfaring med at arbejde på tværs af geografiske områder

• Behersker engelsk i skrift og tale

Som person søger vi en ny medarbejder, som er robust og som både er en teamplayer men også kan arbejde selvstændigt.  Du kan omstille dig til nye forhold og tilegne dig ny viden. Du fokuserer på de langsigtede mål og er god til at planlægge.

 

Lessor tilbyder dig

Først og fremmest tilbyder vi dig en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboardingsplan klar til dig. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og døren til ledelsen står altid åben.

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Det er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød med mulighed for også at arbejde hjemmefra.

Du får mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening.  

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Infrastructure and Operation Claus Salomonsen på cls@lessor.dk eller på tlf. +45 53 62 65 52.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Claus Salomonsen Head of Infrastructure & Operations
Kontakt E-mail:
cls@lessor.dk
Jobområde: Digital Business Solutions
Stillingstype: Fuldtid

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 78.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.


Lessor A/S
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød

CVR: 24240010

E-mail: info@lessor.dk

Telefonnummer: 48 16 60 00

Siden 1972 har Lessor Group specialiseret sig i at udvikle it-løsninger til små og store virksomheder.

Gør som 78.000 andre virksomheder og få en løsning, der letter administrationen i din virksomhed.
Powered by Emply