Digital Content Specialist

Brænder du for at skrive, optimere og aktivere fængende tekster inden for emner som løn, HR og forretningsadministration til digitale kanaler som websites, e-mails og sociale medier? Så har vi brug for dig i Marketing til vores vækstrejse i Lessor og Emply.

Lessor Group er markedsledende inden for softwareløsninger til løn, HR og tidsregistrering. Til vores voksende marketingafdeling søger vi en dygtig Content Specialist, som kan bidrage med at udvikle og styrke både Lessor- og Emply-brandet gennem stærke tekster.

Vi leder efter en kreativ profil, der er dygtig til at skrive og formidle stof inden for et komplekst område – content, der kan motivere og engagere både eksisterende og potentielle kunder. Det er vigtigt, at du har mod på at sætte dig ind i regler og love på løn- og HR-området, og at du er i stand til at formidle disse komplekse emner på en inspirerende måde.  

Du er en stærk skriftlig formidler på digitale kanaler, og du har også idéer, der visuelt kan bidrage til udviklingen af en stærk brandidentitet og møde kunderne på nye måder i digitale kanaler. Desuden er du god til at sætte dig i kundens sted.  

Du tænker kommercielt og er drevet af at skabe resultater gennem at teste, måle, forbedre og optimere, og så er du selvkørende og kan strukturere dit eget arbejde. Du formår at indtænke din tekst i de kanaler, den skal bruges, og at tilpasse budskabet forskellige målgrupper og formål. Desuden er du ikke bange for at følge en opgave helt til dørs og bede om og give feedback.

Ansvarsområde

• Tilrettelægge og producere content til websites, nyhedsbreve og sociale medier

• Drive og udvikle content plan og redaktionsmøder i samarbejde med Senior Digital Marketing Managers

• Bidrage til idéudvikling og planlægning af indhold, herunder research og interview

• Sikre gennemgående og konsistent tone of voice

• Søgemaskineoptimering i samarbejde med SEO-specialist og team af onlineredaktører

 

Dine kvalifikationer  

• Du har en videregående uddannelse inden for marketing, journalistik, sprog eller kommunikation, gerne på kandidatniveau

• Du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, gerne inden for software

• Du formulerer dig sprogligt, grammatisk og idiomatisk korrekt på dansk og har flair for semantik og retorik

• Du har stærke engelskkundskaber i både skrift og tale

• Du er en erfaren bruger af CMS, e-mailprogrammer og Adobes programmer  

• Du er vant til at tænke i søgemaskineoptimering og har mod på at lære mere om både SEO/SEM og konverteringsoptimering

Da du kommer til at arbejde med content både på Lessor- og Emply-brandet, vil du arbejde både på vores Emply-kontor i København og på Lessor Groups hovedkontor i Allerød - alt efter opgaverne. Vi tilbyder også mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Director Inger Lilja på inli@lessor.dk.  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. I udvælgelsen af kandidater vil vi lægge vægt på din sproglige udtryksevne, så brug gerne din ansøgning til at vise os dine formuleringsevner, og vedlæg gerne eksempler på tekster, du har skrevet.

 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Inger Østergaard Lilja Marketing Director
Kontakt E-mail:
inli@lessor.dk
Jobområde: Marketing
Stillingstype: Fuldtid

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 78.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.


Lessor A/S
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød

CVR: 24240010

E-mail: info@lessor.dk

Telefonnummer: 48 16 60 00

Siden 1972 har Lessor Group specialiseret sig i at udvikle it-løsninger til små og store virksomheder.

Gør som 78.000 andre virksomheder og få en løsning, der letter administrationen i din virksomhed.
Powered by Emply